alasivu

header puutalot


Puurankarunko on yleisin pientalojen runkoratkaisu. Se tulee noin 80%:in talopakettiratkaisuista. Puurankarunko on edullinen ja soveltuu hyvin niin teolliseen talotuotantoon kuin paikalla rakentamiseen. Julkisivu voidaan toteuttaa erilaisilla lauta- tai tiiliverhoiluilla, mutta se voidaan myös rapata. Seinäeristeenä voidaan käyttää mineraali- tai vuorivillaa kuin myös kuitueristettä.

Energiatehokas

placeholder kuva2

Uudet rakennusten energia-määräykset astuivat voimaan heinäkuussa 2012. Tähän saakka vaatimustaso on määritelty erikseen yksittäisille rakennuksen osille, nyt energiatehokkuuden vaatimustaso asetetaan rakennuksen ostoenergian kulutukselle. Uusilla energiamuotokertoimilla ohjataan ja kannustetaan käyttämään lämmityksessä kaukolämpöä tai uusiutuvaa energiaa. Toisaalta kertoimet kannustavat käyttämään sähköä erittäin energiatehokkaasti. Puurankarunkoisena talo on rakennettavissa helposti nykyisten kuin tulevienkin energiavaatimusten mukaiseksi.

Ekologinen ja turvallinen

ekologinenturvallinen

Honkakartano puutaloissa käytetään pääasiassa puukuitupohjaisia eristeitä. Käytettävien puupohjaisten materiaalien lisäksi rakenteen tiiveys ja hyvä lämmöneristyskyky on myös ekologisia arvoja tukevaa. Rakenteiden toimivuus ja pitkäkestoiset tuotteet takaavat pitkän käyttöiän talolle.

Honkakartano puutalot

Talot rakennetaan rakennuspaikalla määrämittaan sahatusta puutavarasta. Honkakartano puutalot voidaan toimittaa samoilla valmiustasolla kuin hirsitalotkin.